Solidariteitskoor Kontrarie Herent

Concert En La Voz tvv Schola Cantorum de Venezuela

Kaarten bestellen: mail naar animochoralartists@gmail.com . facebook event of kontrarie facebook event.

Affiche En La Voz

 

We zijn heel blij dat wij u “En La Voz” (In de stem) mogen voorstellen, een benefietconcert door de “Animo Choral Artists” en “Strijdkoor Kontrarie”.

Het concept “En La Voz” werd bedacht om de “Fundación Schola Cantorum de Venezuela” (FSCV) te steunen. Het FSCV heeft zich, sinds zijn ontstaan 50 jaar geleden, gewijd aan sociale ontwikkeling door te zingen. Via hun koorprogramma’s voor kinderen en jongeren onder de naam “BuildingThrough Singing”, zijn zij gericht op de arme gemeenschappen in Caracas en andere provincies van Venezuela. De continuïteit van deze programma’s komt in gevaar door de grote crisis die Venezuela momenteel doormaakt.

Ondanks verschillende tegenslagen zijn de moedige en hardwerkende mensen van de Fundación (Stichting) Schola Cantorum de Venezuela er toch in geslaagd om middelen te vinden om hun eerste festival “Venezuela Cantat” te organiseren ter gelegenheid van hun 50ste verjaardag.

Samen met “Animo Choral Artists” willen we ons verbinden met dit verjaardagsfeest, ondanks de afstand.

De “Animo Choral Artists” is een nieuw non-profit koorproject onder de leiding van onze stichter en artistiek leider Paúl Sojo. Als dirigent en zanger heeft Paúl persoonlijk samen gewerkt met het FSCV en heeft hij samen met hen internationaal opgetreden om zo een onschatbaar inzicht te krijgen in wereldmuziek.

Samen in zang, Animo Choral Artists en Strijdkoor Kontrarie brengen u een hartverwarmend programma, als hommage aan het FSCV, met de presentatie van inspirerende en levendige muziek uit Latijns-Amerika en andere delen van de wereld.

10 december is “Wereld – Koren – Dag 2017”, een vreugdevol feest van de universele waarden van de mensheid, solidariteit, gelijkheid, vrede, vrijheid, wederzijds begrip en integratie doorheen muziek, die door de stichter van Fundacion Schola Cantorum de Venezuela, Alberto Grau, componist en dirigent, ook werden geïnitieerd. We hebben bewust gekozen om deze dag te zingen in solidariteit met het FSCV, en om hun programma “Building Through Singing” te steunen.

We kijken uit naar uw steun om ons mooie project “In de Stem” mee te maken.

Meer over Schola Cantorum www.fundacionscholacantorum.org.ve

Kaarten bestellen: mail naar animochoralartists@gmail.com


Last update: 01/12/2017 10:15
Generated in: 0.683 msec