hART de musical
vrijdag 27/4 20u | zaterdag 28/4 20u | zondag 29/4 15u | zondag 29/4 19u
BWK-Forescoloodsen, Tildonksesteenweg 100, 3020 Herent
Acteurs, zangers, dansers en muzikanten van de Herentse verenigingen schitteren in een gloednieuwe, pakkende musical die zich afspeelt in het Herent van 1914. Een verhaal over grote en kleine harten, bonkende en stilgevallen harten, verloren en gewonnen harten.

Voor een hARTelijke ontvangst en omkadering zorgt alvast de grote groep vrijwilligers van de verenigingen. Kom proeven van de Herentse gastvrijheid.

Tickets kosten 12 Euro in voorverkoop. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen slechts 9 Euro. De plaatsen zijn genummerd.
Koop hier uw tickets: www.gcdewildeman.be
Kijk hier voor meer info over de musical: www.hart-podium.be
affiche

sponsors

Uitvoering: De Draailkolk, Toneelkring Trouw en Moed, Koninklijke Harmonie van Herent, United Brass, Jeugdmuziekatelier De Hommel, het Hagenkoor, Strijdkoor Kontrarie, Dauwgard en Villa Dansa.

Libretto en regie: Jan Reynaerts, muziek: Jeroen D'hoe, liedjesteksten: Jos Stroobants, arrangementen: Hans Helsen, muzikale leiding: Kris Stroobants, choreografie: Elke Velle, kostumering en grime: Brigitte Van de Wouwer, licht en projectie: Dirk Reynaerts, Robert Van Belle, Frederik Anrys, geluid: Johan Vangeel.

Productie: hART, Herentse cultuurverenigingen, GC De Wildeman, Cultuurrraad Herent, Cel Erfgoed Herent, Genootschap voor Heemkunde Herent en gemeente Herent.

De productieploeg bedankt alle vrijwilligers die zich inzetten in de verschillende werkgroepen.
hART

contact: Pieter Verboven
e-mail: info@hart-podium.be
webpagina: www.hart-podium.be/musical
blog: blog.hart-podium.be
Facebook: hART pagina